België  Inloggen    |     Account aanmaken        

Valuta
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Betaling

Betaling kan met creditcard, Western Union en bankoverschrijving.

Western Union heeft meer korting op onze website, meer informatie kunt u contact met ons op.

Bij het plaatsen van een bestelling, moet uw factuuradres overeenkomen met het adres van uw credit card anders zullen wij niet in staat zijn om uw bestelling te verwerken.

Alle transacties zijn beveiligd, De website is voorzien van een SSL-encryptie-systeem om persoonlijke en betalingsgegevens te beschermen. Wij verkopen of te sturen alle artikelen bestellen via de site rechtstreeks aan iedereen die we kennen om onder de leeftijd van 18 jaar Wij zullen niet verzamelen en persoonlijk identificeerbare informatie (zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres), ook wel aangeduid hierin "persoonlijke informatie", over u tenzij u deze vrijwillig aan ons verstrekt.

Internationale verzending

  Orders kan van 24 tot 36 uur te verwerken. Zodra uw bestelling is verwerkt, zult u e-mailbericht met de verzending tracking nummer ontvangen. Alle levering beginnen wanneer je deze e-mail ontvangen. Als bestelling is geplaatst na 15:00 CST op vrijdag of in het weekend, de eerste zal het schip is maandag. Levering aan Postbussen Bestellingen worden niet verzonden worden naar een postbus. Alle bestellingen krijgen een geldig niet-postbusadres moet hebben. Er zullen geen extra heffingen / belastingen voor dellivery.

  Als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten costs.All geretourneerde goederen dienen te worden verzonden naar het afleveradres we e-mailen u, als het niet het juiste adres, wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies als gevolg van de kwestie.

Copyright © 2017 www.anzoradio.be. Powered by new balance sale